Inkubaatori juhi Anu Lõhmuse sõnul on nad maailmas unikaalsed, kuna seal tegutsevad ühe katuse all väga erinevad ettevõtjad - disainerid, käsitöölised, insenerid, projekteerijad, IT-inimesed.

See loob huvitava sünergia, kus reaalainete inimesed taltsutavad teinekord loomeinimeste pegasust ning loomeettevõtjad annavad reaalainete inimestele uut mõõdet ja lennukust. See kombinatsioon on sisuliselt ja äriliselt edukas ning Lõhmuse sõnul on see üks põhjus, miks nende vastu on huvi väga suur.

„Näeme igat inkubanti oma vaimusilmas välisturgudel tegutsemas, sest Eesti turg on nii väike ja ambitsioonika äri jaoks siin ruumi ei jää. Julgen öelda, et jääb kestma ja kasvabki see ettevõte, kes oma sihi Eestist välja ja kaugemale seab. Äril ju riigi piire ei ole," rääkis Lõhmus.

"Kuigi ma ühtegi inkubatsioonis olevat ettevõtete teistest eraldi esile ei tahaks tõsta, soovin siiski ära märkida väga jõudsalt oma äri arendavat keeleõppeprogrammi Lingvist, vimkaga meestesärke disainivat Swärki, loodustoodete tootjat RemedyWayd ning uue media lahenduste pakkujat Babahh Productions OÜ-d," märkis ta.

"Edukaimad vilistlased on vast mahetootja Loodusvägi, animatsiooni- ja produktsiooniettevõte Tolm Stuudio, projekteerimisbüroo Heat Consult, kunsttrükiste ettevõte ArtPrint, koolitusettevõte Exellence Koolitus- ja Arenduskeskus ja moedisainer Lilli Jahilo," lisas Lõhmus.