Telli toidukaup koduukseni

Starship Deliveries rakenduse abil on võimalik tellida Tallinnas Mustamäe piirkonnas valitud toidukaupasid Selverist. Selleks peab enda nutitelefoni laadima rakenduse, samuti toimib tasumine läbi rakenduse, kui sisestada enda panga- või krediitkaardi andmed. Tellimuse summale lisandub 1,5 eurone kohaletoimetamise tasu.

Rakendus näitab kohaletoimetamise aega ning samuti on võimalik reaalajas näha, kui kaugel robot kohaletoimetamise hetkel on.

Kui robot kohale jõuab tuleb sellele vastu minna, sest aiaga piiratud maja väravast või trepist üles korteri ukseni see kaupa ei toimeta.

Teenuse eelis on aeg

Starshipi tehnoloogiadirektor Ahti Heinla sõnul on Starshipi pakiteenuse eeliseks see, et kui peaks tekkima mõte poest midagi tellida, ei pea sinna ise kohale jõudma ja ei pea arvestama etteantud ajaaknaga näiteks kaks tundi, mis on osade kojutoomisteenuste puhul tavaline.

Heinla ütles, roboti saab endale koju toitu tooma kutsuda ka näiteks töö juurest lahkudes ja näiteks koju jõudes on robot soovitud kaubaga kodus ootamas. Juhul kui peaks näiteks kauem minema, siis robot ootab klienti teatud aja, kuid lõputult ta ei oota. Sellisel juhul võtab Starshipi klienditeenindus tellijaga ühendust.

Koju saab tellida ka pakid

Teine võimalus pakirobotite pakutavat teenust kasutada on pakkide tellimine mõnest e-poest. Selleks on Heinla sõnul vaja laadida endale samuti Starship Deliveries rakendus, kus tuleb end pakiteenuse kasutajaks registreerida. „Antud teenus on kuutasu põhine, makstes 4,99 kuu. Soovitan seda näiteks inimestele, kes tellib tihti pakke endale koju," rääkis Heinla.

"Pakiteenuse osas teeme koostööd DPD Eesti pakiteenusega. Tellimine e-poest käib sarnaselt nagu pakiautomaati tellimine. Pakiautomaadi valiku juures on võimalik valida Starship Mustamäe ja seejärel tuleb pakk koju kätte."

"Kõikide probleemide või küsimustega saab pöörduda klienditeeninduse poole, aitame klienti võimalike murede puhul kõikidel aegadel, kui on võimalik teenust kasutada," sõnas Heinla.