Räägime ka sellest, kuidas Hyundai aktiivne edasitung jätkub. Kui eelmisel korral rääkisime Hyundai luksusbrändist Genesis, mis Euroopa poole teel on, siis sel korral on hoopis uudiseid elektriautode maailmast. Ioniqu nimeline alambränd on sündinud ning esimesed kolm autot juba planeeritud.

Veli räägib Jaapani autode kogunemisest, kus ta käis ja sellest, milliseid imemasinaid ta seal nägi. Kas selliseid kogunemisi saab sel aastal veel olema ja millised need olengud võiksid olla?

Proovisõiduauto oli samuti jaapanlane, täpsemalt Nissan e-NV200 elektrikaubiku põhjal rajatud show-auto, mis pärineb 2016. aastast. Ühendkuningriigist pärit sõidumasinal on pardal mobiilne kontor. Kas seal reaalne töötegemine võiks ka võimalik olla?

Nipinurgas arutleme liiklejate omavaheliste suhete üle. Kas jalakäija peaks mõtlema ka autojuhile või on see vaid ühepoolne suhe, kus kogu vastutus lasub autojuhil? Lisaks mõtiskleb Veli suunatulede üle - kas on ehk mingeid võimalusi veel, kuidas neid lisaks praegustele kasutada?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud). Samuti viska pilk peale saate Facebooki lehele.

1x
00:00