Aastatel 2008-2015 kokku seitsmel aastavahetusel "Tujurikkujat" näitlejatena vedanud Avandi ja Sepp ning saate üks produtsente Erik Moora meenutavad Delfi aastalõpu erisaates kamaluga aastatetaguse kultussaate tegemise tõsisemaid ja humoorikamaid telgitaguseid, aga ei pääse ka comeback'i puudutavatest küsimustest.

Ja tõepoolest - poolteist aastat tagasi kogunes "Tujurikkuja" kuueliikmeline tuumik "ühes võõraste inimeste maakodus mõttega, kas neil tuleb comeback'i mõte või mitte", tunnistavad mehed. "Esimese poole tunniga oli vastus selge, edasi tegime muid asju ja väga tore oli!" meenutasid nad naerdes.

Aastalõpu erisaates meenutavad asjaosalised nii "Tujurikkuja" sünni- kui ka areenilt lahkumise lugu, rääkisid "orast tagumikus", mis pani neid aastaid menusaate tegemist nautima, aga toovad välja ka legendaarsemate sketšidega seotud värvikaid või skandaalseid hetki.

Millised on ja olid tegijate enda lemmiknaljad kõikidest hooaegadest? Millist sketši tehes ei suutnud näitlejad ka ise kuidagimoodi naeru pidada? Kas 2015. aasta epideemia-klipi stiilis julgeksid nad tänavu teha musta huumorit ka maailma elu halvanud koroonaviiruse üle? Mida arvavad mehed oma ühiskonnakriitiliste suurteoste - näiteks Savisaare ja Kuzzeri "Kaunis maa 2" ja saate lõppakordiks saanud "Ei ole ükski ükski maa" - järelkajadest? Kuidas sündisid sketšid "Onu Heino", "Koit Toome", millist füüsilist valu tekitas "Wolverine'i" filmimine? Kas Vaala-sketšist tuttavaid veidraid tööpakkumisi tuleb meestel ette ka päriselus?

Vaata pikemat videoversiooni saatest koos lõikudega "Tujurikkuja" sketšidest, millest juttu tuleb!

Või kuula saadet podcastina:

1x
00:00