Täna jõuab eetrisse teine saade Kroonika uuest erisaatest "Kuum tool", kus peatoimetaja Ingrid Veidenberg küsitleb legendaarset kunstnikku Jüri Arrakut (83) ja tema 31 aastat nooremat abikaasat Kai Arrakut (52). Kuidas nad kohtusid? Mis neid seob? Kas suure vanusevahega paari vahel on ka kirge? Kelle jalas on peres püksid? Vaata saadet ja saad teada!

Katkend intervjuust:

31 aastat vanusevahet ei ole just igapäevane. Kuidas te seda ise tunnetate?

Jüri: On üks hea termin – aeg on suhteline. Ükskord sured nagunii ära. Eale kui sellisele pole mõtet mõelda.

Kai: Me ei tunneta vanusevahet üldse.

Miks inimesed siis vanust nii palju üle tähtsustavad ja arutavad: mõtle, ta võttis endale 30 aastat noorema naise!

Jüri: Kõigepealt: ma ei võtnud naist, vaid naine võttis mind.

Kai: Ma võtsin sind juba 33 aastat tagasi, kui esimest korda kohtusime. Minu arvates ei ole inimestel julgust traditsioonile vastu astuda. Nii lihtne see ongi. Vahel, kui mõtlen vanusevahele, siis ainult, et kui palju asju jääb meil koos tegemata...

Edasi vaata juba videost.

Pikka ja põhjalikku intervjuud värske abielupaariga loe ka reedel ilmuvast Kroonikast.

Kroonika erisaade "Kuum tool" küsitleb tuntud inimesi, kel on pajatada oma põnev või kõmuline lugu. Esimeses saates andis aru vastuoluline ärimees Meelis Lao, mis tõi rekordarvu vaatamisi.

„Tegemist on hoogsa saatega, kus esitan intervjueeritavatele otseseid, vahel lausa provotseerivaid küsimusi, mis avalikkust huvitavad, aga on jäänud seni vastuseta,“ ütleb Ingrid Veidenberg. „Sellest saatest saad teada rohkem, kui seni teadsid,“ lisab ta. Pinev ping-pong hoiab meeled ärksana ja avab tuntud külalised kroonikalikult avameelses valguses.

Kuumal toolil selgub tõde!

Jaga
Kommentaarid