Kiireim eestlane oli Karel Hussar, kes jooksis välja aja 30:36. Naistest tõi võidu koju Liina Tšernov ajaga 34:20, teise koha võitis ukrainlanna Olesya Dydovonyuk ajaga 34:30 ja kolmandaks tuli Leila Luik ajaga 35:03.

Kahekümnendat korda toimunud Sügisjooksu 10 kilomeetri distantsile registreerus ligi üheksa tuhat liikumisharrastajat.

Täna päeval toimusid Hirvepargis Tallinna Maratoni raames ka Mesikäpa Lastejooksud, millest võttis osa rekordiliselt 4430 noort jooksusõpra. Nende hulgas oli kõige rohkem jooksmas 6-8-aastaseid lapsi.

Sportliku laupäeva õhtu lõpetas Vabaduse väljakul autasustamine ja kontsertprogramm, kus astus üles Liis Lemsalu Band ja sel suvel uuesti lavalaudadele astunud legendaarne ansambel Kala.

Tallinna Maratoni programm jätkub pühapäeval, 8. septembri hommikul kell 9 kui antakse start 42,195 kilomeetri pikkusele maratonijooksule ning kell 10.15 lähevad poole lühemale distantsile poolmaratonist osavõtjad. Mõlema distantsi start ja finiš on Viru väravate juures. Pühapäeval kell 12.30 toimub Vabaduse väljakul Tallinna Maratoni ja Eesti meistrivõistluste võitjate autasustamine. Kohe pärast autasustamist lõpetab Tallinna Maratoni programmi Karl Erik-Taukar Band.