"Teisele hooajale samas meeskonnas on kindlasti lihtsam vastu minna, sest olukord on tuttav. Autoga on varem sõidetud ning inimesed, kellega koos töötame, on juba tuttavad," rääkis Tänak uuest hooajast. "See kõik peaks hooaja esimese ralli Monte Carlos meie jaoks lihtsamaks muutma."

"Lihtsat Montet pole mina kunagi näinud, mägedes on alati lund, jääd ja muda. Ses mõttes midagi lihtsat ega keerulist oodata pole. Monte mängib sulle olud kätte ja nendega tuleb kohaneda."

Mida pead kahe hooaja vahel toimunud sündmustest kõige olulisemaks, mis hakkab uut aastat mõjutama? "Kõige suurem muutus on Sebastien Ogieri liitumine Citröeniga. See on tema jaoks juba kolmas-neljas tiimivahetus ning siiamaani on ta suutnud tõestada, et suudab iga autoga maailmameistriks tulla. Loodame, et meil on võimalus see aasta seda muuta," lausus Tänak.

"Kaks aastat on meil selleks võimalus olnud, kuid pole suutnud ära kasutada," jätkas saarlane. "Teame, et kui Citröen saab asjad korda, on nad kiired. Sebastien on toonud teadmisi Fordist ja Esapekka Lappi Toyotast, seega infopuudust neil pole. Samuti on Hyundai meeskonnas Thierry Neuville ja teine Sebastien (Loeb - toim). Tõotab tulla huvitav aasta!"

Milles väljendub hea ettevalmistus uueks hooajaks? "Kuna nüüd läheme rallidele teist korda sama meeskonnaga, teeb see ettevalmistuse võimalikuks. Eelmisel aastal tegime küll enne sõite väikse testi, kuid keeruline oli aru saada, mis on ees ootamas. Täna on meil juba info olemas, mis eelmine aasta olemas ja teame, kus olime tugevad ning nõrgad. Tegeleme kindlasti nõrkade kohtadega, et neid tugevamaks saada."

Lisaks oli juttu Delfi Rallipäevast, mis toimub teist aastat järjest. 2019. aasta Delfi Rallipäev toimub 30. juunil Tallinna lauluväljakul.

Veel näidati pressikonverentsil ka juba sel kevadel linastuva Ott Tänaku filmi treilerit, mis räägib ralliässa karjäärist ja katsumustest.

Vaata videost, mida põnevat veel pressikonverentsil räägiti!