"Kiiev on hinnanguliselt jätkuvalt [vene sõjaväe jaoks] see kõige-kõige-kõigem, siis üritatakse läheneda Kiievile just Dnepri jõe idakalda poolel," ütles Grosberg lisades, et Kiievis sees venelaste üksusi ei ole ning sisuliselt ollakse samadel positsioonidel kui ööpäev tagasi.

"Sarnanevalt eelmistele päevadele, siis kõik need sõjahommikud on alanud õhulöökidega ja täppislöökidega Vene Föderatsiooni relvajõudude poolt."

Üleeile öösel ja ka eile toimus pealetungivate üksuste ešelonide välja vahetamine. "Peale kolme päeva sõdimist, vahetati nad välja uute üksustega."

Olulist edasiminekut aga ei ole suudetud pealetungijate poolt teha üheski lõigus. "Kus aga jätkuvalt ukrainlastel kehvemini läheb, on Krimmi suund. Seal on mõningal määral suudetud edasi tungida, eelkõige just siis ida suunal Mariupoli linnale loomaks maaühendust nende niinimetatud rahvavabariikide ja Krimmi vahel," sõnas Grosberg.

Mida aga peab Grosberg tõenäoliseks ründajate uueks sammuks ja kellel on tema hinnangul ülekaal õhus, saab juba kuulata videost.

Jaga
Kommentaarid