Loobusite prokuröri eripensionist, milleni oleks olnud veel paar kuud minna (25-aastase staaži lõpuni – toim). Tegite seda selleks, et võtta vastu tõenäoline kaotus Isamaa esimehe valimistel 20. juunil Tartus. Miks ometi?

Siin on palju väiteid koos. Esiteks ma olen ikka inimene, kes vaatab ettepoole. Las see prokuratuuri aeg, mis oli ilus ja tore, jääb sinna, kus ta oli. Mis puudutab 20. juunit Tartus, siis see on Isamaa jaoks väga oluline hetk, kus erakond valib suuna – kas tõusta taas suurimate erakondade hulka, tugevaks parempoolseks jõuks. Meie meeskond läheb sinna ikka võitma.

Seedri juhtimisel seda kolmandat kohta valimistel ei tuleks?

Erakonna liikmed teevad selle valiku. Olen käinud mööda Eestit ja saan kinnitada, et meil on toetus väga erinevate inimeste poolt. Selge on ka see, et Isamaa on liiterakond ja see on meie tugevus.

Need inimesed võivad ju Facebookis meeldivaks märkida erinevaid Parempoolsete postitusi, aga nemad on vähem tõenäoliselt need, kes tulevad Tartu lauluväljakule kohale ja annavad teie poolt hääle.

Kindlasti ei ole Parempoolsete liikmeühendus täna peaküsimus. Me oleme täna väga selgelt öelnud, et me oleme Isamaa osa. Mina olen Isamaa erakonna esimehekandidaat. Mis puudutab valimiste protseduuri, siis tõsi ta on, et mina ja paljud inimesed toetasid füüsilise hääletamise võimaluse kõrval ka e-hääletust. Üks proua ütles, et tal on abikaasa hooldada, kuigi ta väga tahaks erakonna asjades kaasa rääkida. Ta ei tea, kuidas 20. juunil tervisega on.