"Korruptsiooniga tuleb iga päev ja lõputult tegeleda," ütles Perling. "Tegemist ei ole pelgalt õigusliku looga, vaid ühiskondliku haigusega, millega tuleb kogu aeg võidelda," lisas ta. Perlingu sõnul tähendab korruptsiooni vastu võitlemine seda, et luuakse puhtamat majanduskeskkonda, edendatakse riigi konkurentsivõimet ja tuuakse riiki investeeringuid.

Perling usub, et korruptsiooni vastane võitlus on olnud Isamaa jaoks kogu aeg tähtsal kohal. "Tallinna valimiste puhul on väga oluline, et seal lõppeks ära ühe erakonna, Keskerakonna ainuvõim," ütles esimehekandidaat. Ta ei soovinud praegu öelda, kas Isamaa võiks olla Keskerakonnale Tallinnas koalitsioonipartneriks juhul, kui pealinna pikalt valitsenud partei peakski absoluutsest enamusest ilma jääma. "Kõigepealt valimised, siis koalitsioonid," ütles Perling.

Tema hinnangul on vara rääkida ka sellest, kas temast võiks saada Isamaa linnapeakandidaat Tallinnas. "Ma olen tulnud Isamaasse ja ma olen valmis panustama Isamaa tegevusse," ütles ta. "Milline saab olema minu pikaajalisem tegevus, ei ole ma veel valmis ütlema, sest täna keskendun 20. juunile," lisas Perling.