Hingestatud ja emotsionaalsel kontserdil kõlavad ainult Pärt Uusbergi teosed ja seda pehmel kaunikõlalistel kitarrikeeltel, helisemas kui imeõrnad häälepaelad.Teoseid esitavad Ain Agan, Paul Neitsov, Jaanis Kill, Hugo Kähri, Mariette Pennar, Elisabeth Rudanovski, Kristjan Rudanovski.

Eesti on koorimuusika riik - laulupidudel oli ja on siiani Eesti rahva seas sütitav mõju rahvuslikule eneseteadvusele ja muusikakultuuri traditsioonide hoidmisele. Enamus meist on laulnud laulukaare all või kaugelt kaasa ümisenud. Käesoleva projektiga soovime suunata tähelepanu eeskätt Eesti kammermuusikale meie muusikaharidussüsteemis - et tulevased kultuurikandjad kannaksid endas ikka armastust kodumaa ja kodumaise muusika vastu.

Säti end mugavalt diivanile, tugitooli või hoopis põrandale ja naudi musikaalset õhtupoolikut oma kodus! Naudi hingestatud esitlusi ja toeta Eesti muusikat!

Videokontserti aitavad ellu viia ERR, BFM, BeliefWater Eesti, Maivel OÜ, Meedium, Minu Rada OÜ, RGB Baltic, Tallinna Ülikool ja Tallinna Ülikooli üliõpilaskond, Wulcan.