Meeleavaldajate ees peetud kõnes rääkis mees erinevatest teemadest, muuhulgas väljendas ta enda murelikkust politsei poolse liigse jõukasutamise pärast: "Märulipolitseinikud on noored Eesti poisid, kes on tegelikult selge silmavaatega inimesed meie endi hulgast," ütles Lao. Ta lisas: "Nad peaks meid kaitsma, aga inimesed aetakse omavahel tülli – mille kuradi pärast?"

Delfile antud intervjuus ei nõustunud Lao avaldama, kes ta kõnelema kutsus. Küll oli ta aga lahkelt valmis jagama enda maailmavaadet ning seisukohti kõigest alates koroonaolukorrast kuni presidendivalimisteni. Näiteks annab ta videos teada, mida arvab ta Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) ning selle eestvedajate Varro Vooglaiu ja Markus Järvi tegevusest.

"Markust ja Varrot pean ma väga tarkadeks inimesteks ja ma väga austan neid," ütles Lao. Ta lisab, et samas nõustub ta umbes pooltega SAPTK-i seisukohtadest: "Tahetakse suunata tulevikku mineviku meetoditega." Mehe sõnul pole see kellegi asi, kes kellega magab. Lao ei osanud öelda, kas ta ka edaspidi meeleavaldustel kaasa lööb.