Mis seob teraviljakasvatajaid abistavat eAgronomi ja tuntud teadusteatrit Kolm Põrsakest? Mitu ebaõnnestumist tegi Anna-Liisa Palatu läbi enne, kui käivitas Woola? Millised on olnud Robin Saluoksa jaoks tema ettevõtjateekonna kõige helgemad ja millised kõige õpetlikumad hetked? Miks arvab Anna-Liisa Palatu, et sotsiaalseid ettevõtteid eraldi tüübina ei olegi tänapäeval enam olemas? Mis on Anna-Liisa ja Robini meelest Eestis praegu nö pildil valesti ehk milliste probleemide lahendamise nad ise järgmiseks ette võtaksid?

Neil ja paljudel teistel teemadel vestleb Anna-Liisa Palatu ja Robin Saluoksaga NULA inkubaatori projektijuht Agnes Miidla.

Kõigil, kellel on idee mõne ühiskondliku murekoha lahendamiseks, on võimalus kandideerida oma lahendusega Eesti ainsasse ühiskondlikele ideedele mõeldud inkubaatorisse. Heateo SA ja Kodanikuühiskonna sihtkapitali poolt 2016. aastal ellu kutsutud NULA inkubaator on seniste tegutsemisaastate jooksul aidanud arendada välja rohkem kui 40 ühiskondliku algatuse ideed. Iga-aastaselt paneb Kodanikuühiskonna Sihtkapital inkubaatoris osalejatele välja ka 75 000 eurose stardikapitalifondi, mis jaguneb kolme parima lahenduse vahel. Sellel kevadel käivitub inkubaatori kuues hooaeg ning poole aasta pikkusesse koolitus- ja arendusprogrammi saab kandideerida kuni 2. aprillini.

Vaata lisa NULA kodulehelt.