Toonane Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme lubas enda magusasöömist piirata, mida on ka seni edukalt täitnud. “Kui kohvi pole väga kange, siis ei pane isegi suhkrut sinna sisse,” pajatab Helme. Ka ministriametist loobumine on toonud teatud plusse, sest tänu sellele on saanud täita ka enda teise lubaduse - veeta rohkem aega enda lastega.

Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder soovis 2020. aastal panna rohkem rõhku kaitsetahte tugevdamisele. “Valitsus kinnitas kriisi olukorras riigieelarve strateegia, kus kaitsekulutusi suurendati võrreldes seni kehtinud strateegiaga. Millest muust, kui tugevast kaitsetahtest see kõneleb. Pandeemia tõttu ei olnud isiklikult võimalik riigikaitseliselt aktiivsem olla ja mõned kavandatud üritused jäid ka ära.”

Seeder lubas ka rohkem korrale kutsuda kolleegi Mart Helmet. Kuid kas see ka õnnestus? “Mart Helme asus taas tööle Riigikogus ja on nüüd Riigikogu juhatusele veelgi lähemal, mis võimaldab tihedamat koostööd ja seeläbi loodetavasti ka paremat teineteise mõistmist,“ ütleb poliitik.

Reformierakonna esinaine Kaja Kallas soovis sel aastal rohkem raamatuid lugeda. 2019. aastal jõudis ta 16 raamatut läbi lugeda. Tänavu pühkis ta tolmu lausa seitsmelt raamatult rohkem võrreldes eelmise aastaga. Küll aga tuleb välja, et sotsiaalmeediast pole paraku nii lihtne loobuda. “Nutiaega püüdsin vähendada, aga oluliselt vähem seda siiski ei olnud,” ütleb Kallas lõpetuseks.