Joel Ostrat tunnistas Star FM hommikuprogrammis, et saatest lahkumine oli "mõlemapoolsel kokkuleppel". "Mulle oli täpselt paras see kaks laulu. Mul olid ka järgmised kaks välja valitud, aga õppimine, laulmine ... oh jeerum!" kirjeldas Ostrat emotsioone.

Enda lauluoskuse koha pealt jääb kokk tagasihoidlikukd, öeldes, et ta ei ole selline, kes kuskil seltskonnas lauluviisi üles võtab, et oma sõpru hullutada, vaid on pigem keskmine eestlane, kes raadiost muusikat kuulates kaasa ümiseb, pidades end väga heaks lauljaks.

Saatejuht Andres Puusepp aga ei ole päri remargiga, et kõik oskavad laulda, sest tema enda lauluhääl on olematu. Joel Ostrat siis täpsustas, et autos esimesse proovi sõites olid tal laulud välja valitud ning arvas, et nende esitamine ei ole keeruline, kuid reaalsus oli midagi muud.

"Ma olen küll 1.-6. klassini laulnud poistekooris, aga kui sa ikka ligi 25 aastat pole laulmisega üldse tegelenud, siis proov oli kohutav. Aga poolteist kuud trenni lauluõpetajaga ning kui vähegi [lauluhäält] on, siis saab harjutamisega meistriks," sõnas Ostrat.

"Nii on väga paljudel aladel. Kokkamisel samamoodi. Tee trenn, tee trenni, tee trenni. Lõpuks oskad süüa ka teha," lisas ta.

Joel Ostrat esitas eile laulu "Uncle John", mida laulab Daniel Levi, ning see on koka enda üks lemmiklaule. Ta on seda laulnud umbes sada korda ja lausa nii palju, et naine pidi ühel hetkel ütlema, et aitab nüüd küll.

Kui Ostar ise ootas, mil tema isik paljastatakse, siis tema naine ootas seda viis korda rohkem. Ta ütles kaasale, et tahab juba kõigile rääkida, kuidas mees kodus harjutas.

Enda identiteeti hoidis Ostrat hästi, kuigi ühel korral saunas käies avastas ta end ümisemas "Käime katuseid mööda" ning "Suure õhtusöögi" ajal utsitas ta Sal-Sallerit sama laulu mängima. Need olid korrad, kus ta pidi end natuke tagasi tõmbama.

Ostrati sõnul oli tema kantud mask kõige raskem. See tegi esinemise ja laval liikumise raskeks. "Kõige selle juures oligi kõige raske, et mask ei püsinud peas. Viimasel minutil, kui ma olin esimese laulu ära laulnud, panime ühe lisakinnituse. Isegi maskitegija ei teadnud, et Ostrat nii palju kargab lava peal. Mask hakkas peas ohtlikult liikuma ja nähtavus oli väike," kirjeldas ta.

Ostrat lisas: "Ma tõmbasin maski veel kõvemini endale pähe, aga see oli veel suurem viga, sest õhk sai otsa. Ma üldse imestan, et ma sealt lavalt omal jalal ära tulin, sest õhk oli otsas, pilt oli silmade eest ära kadumas. Mul oli nii palav, et ma ei näinud ühest silmast."

Telekokk ja ettevõtja Joel Ostrat võib käsi südamel vanduda, et tema ei tea, kes teised osalejad on. Kõike hoitakse korraldajate poolt nii saladuses, et isegi vetsus käimine oli salajane. "See on uskumatu. Ma uskusin alguses, et ma saan midagi teada, aga see oli uskumatult professionaalselt korraldatud," ütles Ostrat.

Täna õhtul tuleb eetrisse eilse maskisaate järjesaade, kus saab muu hulgas teada, mis olid need teised kaks lugu, mille Joel Ostrat välja valis.