Tõsielusündmustel põhinevas filmis tegutseb USA tollitöötaja Robert "Bob" Mazur (Bryan Cranston) salaagendina 1986. aastal riiki vaevanud Pablo Escobari narkokaubandusmaailmas. Keeruline jälitusoperatsioon päädib Escobari parema käe Roberto Alcaino (Benjamin Bratt) ja teiste oluliste käsilaste tabamisega.

Raivo Aegi sõnul on politseiagendi kasutamine harvaesinev jälitustöö meetod, kuna agendi “ülesehitamine” on tehniliselt keerukas ning väga aja- ja ressursimahukas. “Inimesele tuleb täielikult luua uus elulugu, tema identiteet muuta, andmebaasides ja sotsiaalmeedias uus elu luua jne,” rääkis Aeg. “Lisaks keerukale väljaõppele on konkreetsele inimesele see töö üliohtlik, sest kui narkokartellis või mõnes muus tõsise kuritegevuse grupeeringus saadakse teada, et tegemist on politseiagendiga, on tema ellujäämistõenäosus nullilähedane.”

Tõsielul põhinevale krimidraamale “Sisseimbuja” (“Infiltrator”) saab kaasa elada juba laupäeval, 26. augustil kell 20 filmikanalil TV1000 Premium, mida näeb teleoperaator Viasati teemakanalite pakettide vahendusel või suuremate kaablioperaatorite kaudu.