Uurijate versiooni kohaselt sõlmis kaitseministeeriumi objektide ehitamise ja kapitaalremondi küsimusi kureerinud Ivanov kuritegeliku kokkuleppe kolmandate isikutega eriti suures ulatuses altkäemaksu saamiseks hangete läbiviimisel. Oma süüd Ivanov ei tunnista, vahendab Meduza.

Kohus jättis vahi alla ka teise kahtlusaluse, Ivanovi sõbra Sergei Borodini.

Ivanovi kinnipidamine sai teatavaks eile õhtul. TASS teatas, et Ivanov peeti kinni töökohas. Telegrami kanal „Shot“ märkis, et pärast tõkestusmeetme valimist pandi Ivanovile selga erariided ning viidi kinni kaetud akendega väikebussiga eeluurimisvanglasse. TASS-i andmetel hoitakse Ivanovi Lefortovos.

„Možem objasnit“ teatas, et Borodin on esinenud ajakirjanduslikes uurimustes Ivanovi perekonna kohta. Projekt teatas, et Borodini täielik nimekaim aitas Ivanovi endisel naisel Svetlana Maniovitšil kinnisvara vormistada. „Daily Storm“ märgib, et Borodinile kuulus väikelaenufirma Kreditlain, milles oli osalus ka Maniovitšil. „Baza“ kirjutab, et pärast Ivanovi kinnipidamist ei saa lähedased ühendust ka Maniovitšiga, mistõttu oletatakse, et kinni võidi pidada ka tema.

Jaga
Kommentaarid