Venemaa kaitseministeerium teatas rünnakutest ainult kolmes regioonis, Lipetski oblastit mainimata. Kaitseministeeriumi teatel hävitas õhutõrje kokku kaheksa drooni, vahendab Meduza.

Smolenski oblasti kuberner Vassili Anohhin teatas, et tõenäoliselt olid sihtmärgiks kütuse- ja energiaobjektid Smolenski ja Jartsevo rajoonis. Anohhin lisas, et puhkesid tulekahjud. Anohhini sõnul keegi kannatada ei saanud.

Kohalikud Telegrami kanalid teatasid, et rünnaku tagajärjel süttisid naftabaasid. „Astra“ teatel süttis Jartsevo rajoonis Smolenski naftatöötlemistehas.

Internetis levis ka video väidetavast droonirünnakujärgsest tulekahjust Voroneži oblastis. Kohalikud elanikud kinnitavad „Astra“ teatel, et video on tehtud Smolenski oblasti Jartsevo rajoonis.

Voroneži oblasti kuberner Aleksandr Gussev teatas neljast hävitatud droonist. Tema sõnul süttis ühes aianduskooperatiivis drooni tükkide allakukkumise tõttu eramaja. Rünnakust naftaobjektile ta ei teatanud.

Lipetski oblasti kuberner Igor Artamonov teatas, et droon kukkus Lipetski linna tööstustsooni. Artamonovi sõnul püüdis droon rünnata infrastruktuuriobjekti. Keegi väidetavalt kannatada ei saanud.

„Astra“ teatas kohalikele elanikele viidates, et rünnati ilmselt Novolipetski metallurgiakombinaati (NLMK).

Jaga
Kommentaarid