Sel ajal asendab Kopli ja Mere puiestee vahelisel lõigul trammiliine nr 1, 2 ja 5 asendusbussiliin nr 52. Trammiliikluse katkemine on seotud ajutise Linnahalli peatuse ja trammide tagasipöörderingi ehitustöödega Skoone bastioni staadionile.

Alates 6. maist kuni augusti keskpaigani jääb Kopli suunda teenindama ajutine trammiliin nr 1, mis liigub marsruudil Kopli-Linnahall. Ajutine Linnahalli peatus ehitatakse tagasipöörderingile. Sel perioodil, maist kuni augusti keskpaigani, rajatakse Mere puiesteele ja Põhja puiesteele Vanasadama trammitee ehitamise käigus rööbasteed ning kontaktvõrgud. Trammid nr 2 ja 5 siis ei sõida.

Bussiliin nr 52 skeem

Täpsemat teavet trammiliikluse muudatuste kohta alates 6. maist annab linn järgmisel nädalal koos soovitustega marsruutide planeerimiseks. Samuti leiavad siis ühistranspordi kasutajad Vanasadama trammitee veebilehelt tallinn.ee/vanasadamatramm detailse info ühistranspordiliinide muudatustest. Sõiduplaanid, reisiplaneerija, liinide liikumisteed ja peatused on leitavad muudatuste alguseks ka veebilehelt transport.tallinn.ee.