Breogan alustas kohtumist maruliselt ning avaveerandaja lõpus juhtisid külalised juba 27:11. Teisel veerandajal sai Baskonia siiski mängu paremini sisse ja poolajapausile mindi 33:39 kaotusseisus.

Viimane veerandaeg algas Breogani 58:51 juhtimisel ning külaliste seitsmepunktiline eduseis oli tablool veel ka poolteist minutit enne kohtumise lõppu. Seejärel tegi Baskonia aga 9:0 lõpuspurdi ning võitis kohtumise 76:74. Kusjuures otsustava kolmese tabas Markus Howard eelviimasel sekundil.

Kotsar teenis mänguaega 16 minutit, mille jooksul viskas kaks punkti (kahesed 1/2), noppis kaks lauapalli ja jagas kolm korvisöötu. Algviisikusse kuulunud Raieste arvele jäi kolme ja poole minutiga üks lauapall.

Baskonia resultatiivseimaks kerkis Howard 28 punktiga. Matt Costello lisas 18 ja Chima Moneke 14 silma. Breogani poolelt kogus Juan Fernandez 13 punkti.

Liigatabelis on Baskonia 16 võidu ja 13 kaotusega üheksas ehk jääks praeguse seisuga esimesena kohamängude ukse taha. Samas on lähimad konkurendid vaid võidu kaugusel.

Tabeliseis: