Oldenburg sõitis liigahooaja 28. voorus külla tabelis seitsmendat kohta hoidvale Vechtale. Mängu avaveerand kulges punkt-punkti taktis, lõppedes kodumeeskonna 23:21 juhtimisel. Pingeline heitlus jätkus ka järgneval 10 minutil ning poolajapausile mindi Vechta 41:38 eduseisus.

Kolmanda veerandaja esimest poolt dikteeris kodumeeskond, kuid seejärel tegi Oldenburg 7:0 vahespurdi, kasvatades otsustava neljandiku eel eduseisu viiele punktile. Viimane veerandaeg kulges eestlase tööandja pideval juhtimisel. Parimal juhul 11-punktiliseks kasvanud eduseisust suudeti kinni hoida ja võit kirjutati tabelisse numbritega 88:82.

Võitjate resultatiivseimaks tõusis ameeriklane DeWayne Russell, kes viskas 24 punkti, noppis kaks lauapalli ja jagas kuus resultatiivset söötu. Geno Crandall toetas teda 20 silmaga. Vechta parim oli Ryan Schwieger, kes viskas 22 punkti.

Soliidse esituse tegi ka algviisikusse kuulunud Konontšuk, kes viskas 28 minutiga 10 punkti (kahesed 0/3, kolmesed 2/6, vabavisked 4/4) ja korjas üheksa lauapalli. Eestlase väljakul oldud ajaga jäi Oldenburg kuue punktiga plussi.

Kolmanda järjestikuse võidu teeninud Oldenburg jätkab Saksamaa meistrivõistlustel 14 võidu ja 14 kaotusega 10. kohal, mis tagaks koha play-in turniiril. Vechta on 17 võidu ja 11 kaotusega seitsmes. Põhihooajal on jäänud pidada veel kuus kohtumist.