23-aastase Drelli arvele kogunes lisaks üheksale punktile kaks lauapalli, üks resultatiivne sööt, kaks vaheltlõiget ja üks võimas kulp (loe mängust lähemalt SIIT).

Noore korvpalluri panus ei jäänud fännidel märkamata ning nii Drell kui temaga koos G-liigas mängiv Adama Sanogo (22 punkti, 20 lauapalli!) said kohtumise järel sotsiaalmeedias kiita.

Erilist tähelepanu pälvis X-is Drelli üks äge reaktsioon pärast Dalen Terry võimsat pealtpanekut. Ka kommentaatorid olid sellest emotsioonipuhangust vaimustunud.

Teine selgelt esile tõusnud ja tähelepanu pälvinud hetk Drelli mänguõhtust oli tema efektne kulp Eugene Omoruyi vastu, millele järgnenud kiirrünnakust sündis tema söödust ka tabav kolmene. Üle 30 aasta Bullsi tegemisi kajastanud ajakirjanik K.C. Johnson postitas X-i Drelli enda kommentaari sellele olukorrale, nimetades Eesti mehe vastust ägedaks.

„Ma hüppan (sellises olukorras) alati, luban. Mind on elu jooksul ka pahasti „postrile“ pandud. Aga ma hüppan alati ja luban, et jätkan hüppamist. Ma tulen Eestist - isegi, kui (mu „postrile“ panek) jõuab ESPNi tipphetkedesse, ei tunne mind keegi ära. Nii et ma hüppan edasi. Püüdsin seda hästi ajastada ja seekord õnnestus,“ kommenteeris Drell.

Drell reageeris Johnsoni säutsule omapoolse humoorika vastusega, kirjutades: „@KCJHoop säutsus minu kohta! Nüüd võin pensionile minna!“

Jagus veel mitmeid kiitvaid hinnanguid noorte Bullsi meeste tegutsemisele. Näiteks jagas kiidusõnu ABC-7 Chicago ajakirjanik Mark Schanowski, kelle sõnul tegi see mäng G-liiga meeskonna „Windy City Bullsi uhkeks.“

Drelli mängu tipphetked:

Idakonverentsis üheksanda koha ja play-in pääsu kindlustanud Bulls lõpetab põhihooaja pühapäeval mänguga New York Knicksi vastu. Ka siis on lootust, et Drell võiks saada korralikud mänguminutid.