Drell tegi oma NBA-karjääri konkurentsitult parima mängu, kui viibis väljakul lausa 23 minutit. 23-aastase eestlase arvele kogunes 9 punkti (kahesed 1/2, kolmesed 2/4, vabavisked 1/2), kaks lauapalli, üks resultatiivne sööt, kaks vaheltlõiget ja üks kulp. Negatiivse poole pealt tegi ta ühe pallikaotuse. Drelli +/- näitaja oli seitse.

Ausalt öeldes ma isegi ei mäleta mängu. Ma olin nii erutunud.

Henri Drell

Drell tabas seejuures kolm ja pool minutit enne lõppu tähtsa kaugviske, mis tõi tabloole viigi 115:115. Lõpuminuti keskel pääses eestlane vabaviskejoonele ning realiseeris kahest vabaviskest ühe, mis tegi seisuks 126:121. Wizardsi viimasel rünnakul tegi Drell väga olulise sekkumise, kui oli möödaläinud viske järel esimesena lauapallil jaol ja lõi selle Deni Avdija näppude vahelt ära.

Drelli kulp:

Drell sõnas kohtumise järel, et nautis seda matši täiega, kuid oli väga erutunud ega suudagi mängu eriti meenutada.

„Ma naudin seda. Ma alles harjun sellega, ma ei suuda seda päris uskuda... Ausalt öeldes ma isegi ei mäleta mängu. Ma olin nii erutunud. Mulle lihtsalt meeldib meid õnnestumas näha,“ rääkis eestlane.

Väga võimsa mängu tegi Bullsi teine rookie Adama Sanogo, kellel on sarnaselt Drellile kahesuunaline leping. 22-aastane Sanogo kogus 35 minutiga vägeva kaksikduubli: 22 punkti ja 20 (!) lauapalli.

„See on hea tunne, mees,“ ütles Sanogo mängu järel ajakirjanikele. „Olen seda terve aasta oodanud. Nii et see tunne on suurepärane, kui saan seda nüüd teha. ... See on minu jaoks nagu unistuse täitumine.“

Javonte Green panustas Bullsi võitu 24 punkti, Jevon Carter tõi 20 silma ja 12 resultatiivset söötu ning Torrey Craig 11 punkti ja 15 lauda.

Chicago peatreener Billy Donovan andis selles matšis puhkust algkoosseisu meestele DeMar DeRozanile, Nikola Vucevicile ja Alex Carusole, sest meeskond oli teisipäeval taganud idakonverentsis üheksanda asetuse.

39 võitu ja 42 kaotust saanud Bulls läheb play-in turniiril vastamisi Atlanta Hawksiga.

Bulls lõpetab põhihooaja pühapäeval mänguga New York Knicksi vastu.

Tiitlikaitsja Denver Nuggets kaotas läinud öösel San Antonio Spursile 120:121 ja loovutas läänekonverentsis liidrikoha. Enne põhihooaja viimast mängu on Nuggets alles kolmandal kohal Oklahoma City ja Minnesota järel. Kõigil kolmel klubil on tabelis võrdselt 56 võitu ja 25 kaotust.