Kui Kadrina Karude ja Tartu Ülikool/Estiko esimeses matšis selgus parem lisaajal, siis tasavägine oli ka kahe võiduni toimuva seeria teine mõõduvõtt. Ehkki tartlased võitsid 521 pealtvaataja ees avaveerandi 29:25, siis kahe poolaja vahelisele pikemale pausile läksid nad 41:52 kaotusseisus ja kolmandal neljandikul kärsises vahe 18 punktini. Kuigi Tartu otsustaval veerandil jõudis mitmel korral viie kaugusele, siis Karud läksid 86:79 võiduga finaali.

Karude parimana jäi Janar Aniste arvele 29 punkti, kolm lauda ja üheksa korvisöötu, Anton Davõdjuk toetas teda 16 punkti ja üheksa lauaga. Vigastuspausilt naasis Kadrina satsi suur äär Joonas Järveläinen, kelle arvele jäi 12 silma. TÜ edukamad oli Rando Roos 21 ja Erki Urvik 16-ga.

Teises paaris on seis tasa 1:1. Kui esiliiga valitsev meister Eesti Maaülikool/Evocon võitis koduse avakohtumise 92:89, siis teisipäeval Vinni Spordihoones toimunud kohtumist valitses Reinar Halliku KK/Vinni vald. Võõrustajad hoidsid alates avaveerandist umbes 20-punktilist edu, EMÜ tegi küll 195 pealtvaataja silme all vägeva lõpuspurdi, kuid Halliku KK võttis siiski numbriliselt napi, aga vormiliselt väga kindla 78:72 võidu.

Võitjate parematena tõid Patrik Peemot 20 ja Arvan-Johhannes Lippasaar 19 punkti, EMÜ edukamad olid Jan Samuel Vogelainen 22 ja Tom Kaldre 16-ga. Finalist selgub reedel kell 20 Eesti Maaülikooli spordihoones algavas kohtumises.