Kalev/Cramo vigastuste tõttu on 201 cm pikkust Böcklerit nihutatud tihti suure ääremängija positsioonile. Varem on ta tegutsenud peamiselt viskava tagamängija või väikese äärena. Nii tuleb Böckleril ilmselt katta ka Ventspilsi üht liidrit, ebastandardset äärt Linards Jaunzemsit.

„Ta on päris kiire, otseselt ühtegi katet ei pane, vaid liigub kogu aeg platsil ringi. Miks mul on temaga „number nelja“ peal hea olla, on see, et suudan ka kiirust pakkuda. Kuigi see pole minu positsioon, aga (peatreener Heiko) Rannula tahab, et ma seal oleksin. Kui Ventspilsis käisime, siis ma ei saanud Jaunzemsiga hakkama, aga viimane kodumäng oli täiesti okei,“ rääkis pühapäeval 23. sünnipäeva tähistanud Böckler.

2022. aasta sügisel USA-st Saint Mary’se ülikoolist kodumaale naasnud ja Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ridades Eesti meistrivõistluste hõbeda teeninud Böckleri tähtsus on Kalev/Cramo mänguplaanis hooaja jooksul kasvanud. Kui esimestel kuudel sai ta kõige tähtsamates mängudes platsile episoodiliselt, siis alates jaanuarist stabiilselt 15-25 minutiks.

„Minu enesekindlus läheb üles, kui mulle antakse rohkem usaldust ja ma kasutan selle ilusasti ära,“ lausus Böckler ja tunnistas, et tal läks peatreener Rannula nõudmistega kohanemisega pisut rohkem aega kui teistel. „Heiko surus mind kogu aeg sellega, et korvpall on üks asi, aga peaga peab kaasa mõtlema ja reageerima. Ta andis mulle aega, et kohaneda ja siis mind korralikult kasutada.“

Vaata lisaks videost, mida peab Kalev/Cramo Böckleri hinnangul tegema, et Ventspilsi kahel korral võita ja Eesti-Läti liiga finaali pääseda.

Kalev/Cramo - Ventspilsi kohtumine algab teisipäeval kell 19.30. Otsepilti näitab Delfi TV, ülekannet saavad vaadata Delfi Kogupaketi tellijad. Saali pääsemiseks müüb pileteid Piletitasku.