Ventspils on tuntud kiire mängustiili ja kõrgete skooride poolest. Näiteks veerandfinaalseerias visati Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vastu kahel korral 103 punkti. Ent see oli Ventspilsi oma saalis, poolfinaalis on koduväljakueelis põhiturniiri võitjal Kalev/Cramol.

„Märksõna on kiirrünnaku kaitse. Kui see maha saada, tulevad ülejäänud asjad juba lihtsamalt,“ rääkis Rannula Delfi videointervjuus.

Jaanuari keskel võitis Kalev/Cramo Ventspilsi võõrsil koguni 110:88, märtsis Tallinnas peetud mängus jäid mõlema tiimi skoorid omajagu madalamaks. Siis jäi Kalev peale 81:60.

„Me ei hakka lootma, et viskame 15 kolmest või tabame neid 50 protsendiga. Ventspils on rünnakul väga kiire ja ohtlik võistkond, aga neil on kaitses suured nõrkused, mida peame omakorda ära kasutama,“ ütles Rannula ja tõdes hiljem: „Sellised mängud ei olene teatavasti ainult füüsisest, oluline on ka mentaalne pool, et me üle ei mõtle ja üle ei häälestu.“

Vaata lisaks videost, kuidas homseks mänguks valmistuti ja mis seisus on pallurite tervis.

Kalev/Cramo - Ventspilsi kohtumine algab teisipäeval kell 19.30. Otsepilti näitab Delfi TV, ülekannet saavad vaadata Delfi Kogupaketi tellijad. Saali pääsemiseks müüb pileteid Piletitasku.