Korraldajad kutsusid üles selle ees selfit tegema ja enda lemmikutele pöialt hoidma. Vaata videost ja galeriist, keda tartlased peavad vääriliseks eurolaulikuks.

Rahva lemmikuks kujunes kaalukalt 5miinust ja Puuluup. Samuti sai poolehoidjaid kultuuripealinna saadik Daniel Levi. „Hoiame pöialt kõikidele artistidele, muusika valik on väga kirju. Meile on kindlasti oluline ka Danieli käekäik, sest ta on Tartu 2024 saadik ja esindab kultuuripealinna uhkusega ning käib meie üritustel esinemas,“ rääkis Tartu 2024 kommunikatsioonijuht Krõõt Filippov enne finaali.

ERR-i elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi märkis, et ega Eesti Laulu võitja valimine lihtne ole, kui võistlustules on kümme eripalgelist ja andekat lauljat ning ansamblit, kes kõik võiksid Eestit Malmös esindada. „Aga üheskoos oleme alati parima välja selgitanud!“

Eesti Laulu ja Tartu 2024 tänavateos asub Tartu Raekoja platsil Euroopa kultuuripealinna kontori ukse kõrval, aadressil Raekoja plats 6. Tänavateose tegi Tartu linnapea Urmas Klaas Stencibility juhi Sirla Cooli juhendamisel.

Esimese selfi tegi linnapea Urmas Klaas koos tänavakunstniku Sirla Cooli ja ERR-i reporteri Heleri Alliga. Aasta vaadatuim kodumaise muusikasündmuse Eesti Laulu finaal toimus 17. veebruaril Tallinnas Tondirabas.

Jaga
Kommentaarid