„Seda inimest kasutatakse suuremate jõudude poolt, et meie ühiskonda kontrollida,“ on Tucker Carlson, USA konservatiivse meedia suurimaid hääli veendunud.

Carlson, nagu ka paljud tema kaaskondlased ja jälgijad, usuvad, et Pentagon ja NATO kasutavad maailma suurimat popstaari Taylor Swifti oma PSYOP (psühholoogilised operatsioonid - toim) tööriistana, mille eesmärk näib olevat hoida demokraadid võimul. Usutakse, et sellest on tingitud ka tema tuntuse tõus viimase nelja aasta jooksul.

Eesti strateegilise kommunikatsiooni ekspert Erik Kannike avastas, et klipp, millel kogu teooria põhineb, on välja lõigatud Tallinnas asuva NATO küberkaitsekoostöö keskuse aastakonverentsilt.

„Jagatav video oli lõigatud nii, et polnud aru saada, et inimene, kes rääkis, ei ole sõjaväetaustaga, pole kuidagi NATOga seotud, Pentagoniga seotud...,“ räägib Eesti sõjatehnika ja infoluure idufirmas SensusQ töötav Kannike. „Aga sinna loodi narratiiv juurde, mis justkui tõestas, et Taylor Swift ongi kogu militaar-industriaal kompleksiga seotud.“

Vaata videost lähemalt!