Aron sai lähte kuuendalt positsioonilt, mida ta suutis esmalt ühe koha võrra parandada. Kaks ringi enne lõppu möödus ta ka Christian Mansellist (Campos) ja tõusis neljandaks. Viimasel ringil oli Aron lähedal poodiumile tõusmisele, aga Nikita Bedrinist (Jenzer) jäi puudu vaid üks kümnendik.

„Üsna sündmusterohke sõit. Eeldasime, et rehvid kuluvad kiirelt ja nii ka läks. Lõpetasime neljandana, mis on punktide mõttes hea. Natuke on kahju, et napilt poodiumilt välja jäime, sest eesoleval autol (Bedrinil) oli probleeme. Aga küsimus oli ainult ühes punktis ja pigem vaatame juba ette. Arvan, et homses sõidus suudan osades aspektides paremini esineda ja veelgi parema tulemuse saavutada,“ rääkis Aron pressiteate vahendusel.

Sprindisõidu võitis Gabriele Mini (Hitech), kes suutis parimat stardipositsiooni hoida. Teiseks tuli sarja üldliider Gabriel Bortoleto (Trident, +4,2), ta möödus viimasel ringil Bedrinist (+4,9).

Sarja kokkuvõttes on Bortoletol 138 punkti, järgnevad Pepe Marti (Campos) 92 ja Mini 87 punktiga. Aron on 84 punktiga neljas. Ungari GP põhisõit, mida Aron alustab samuti kuuendalt positsioonilt, on kavas pühapäeval kell 9.25.