Noortevaldkonna katusorganisatsioonide, Haridus- ja Noorteameti ja Haridus- ja Teadusministeeriumi esindajate põhjaliku hindamise tulemusena on selgunud noortevaldkonna aasta silmapaistvamad tegijad 11 kategoorias: aasta noorsootöötaja, aasta tegija huvihariduses või -tegevuses, pikaajaline panus noortevaldkonda, aasta noore tegu, aasta noortesõbralik kohalik omavalitsus, aasta noortekeskus, aasta huvihariduse või –tegevuse pakkuja, aasta noorteühendus, aasta noorte ühendus või osaluskogu, aasta noortemalev või –laager, aasta noortesõbralik või nutikas tegu, aasta noortevaldkonna sõber.

Tänavu on nominatsiooni pälvinud 31 kandidaati, kellest 11 kuulutatakse Noorte Heaks Tänu galal laureaatideks. Nominentidega on võimalik tutvuda Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehel.

„Noorte Heaks Tänu“ gala nominendid saavad autasustatud 24. jaanuaril 2023 Tartu Kammivabriku tehasehoones. Kõigil huvilistel on võimalik sündmusest osa võtta ja võitjatele kaasa elada Haridus- ja Teadusministeeriumi Facebooki ja Youtube kanali vahendusel alates kell 17:00.