FOTOD ja VIDEO: Pariisi kesklinnas kärgatas võimas gaasiplahvatus

Pariisi kesklinnas purustas plahvatus osa kortermajast. Plahvatuse põhjus oli ilmselt gaasileke. Viis inimest sai teadetekohaselt vigastada.
Loe edasi...

FOTO: Politsei käis reidi käigus inimeste autodesse uudistamas, tulemus oli endiselt jahmatav

Politsei korraldas eile järjekordse reidi juhtimaks inimeste tähelepanu asjaolule, et autosse jäetud asjad tõmbavad ligi vargaid.
Loe edasi...

Hollandi leht: viis riiki blokeeris Ukraina EL-i liikmeks saamise väljavaated

Viis Euroopa riiki (Saksamaa, Prantsusmaa, Austria, Belgia ja Holland) sulgesid assotsiatsieerumisläbirääkimistel järjekindlalt Ukraina jaoks ukse Euroopa Liidu liikmeks saamiseks. Suurbritannia, Rootsi, Poola ja Balti riikide katsed seda võimalust assotsiatsioonileppe tekstis avatuna hoida blokeeriti viis aastat kestnud läbirääkimistel iga kord, kirjutab Hollandi ajaleht De Volkskrant.
Loe edasi...

15 rahvusvahelist moeikooni, kes on kujundanud tänapäevase moemaailma

Meelelahutusmaailmast, modellindusest ja poliitikast tuntud naised mõjutavad meie riietumisstiili ning kujundavad maitset.
Loe edasi...

Suri endine kettaheite maailmarekordi omanik

Küünal

Rahvusvaheline kergejõustikuliit (IAAF) teatas, et esmaspäeval suri endine kettaheite maailmarekordi omanik Edmund Piatkowski.
Loe edasi...

Amet peatas lennufirma Aviesi tegevuse vähemalt pooleks aastaks

Aviesi reisilennuk

Järelevalvetegevuse käigus tuvastas lennuamet, et lennufirma AS Avies ei ole suutnud osaliselt täita regulatsioonides kehtestatud nõudeid, mille kohaselt oleks tagatud lennuohutusstandartidele vastavus.
Loe edasi...

Google'i aprillinali põhjustas tõsise segaduse. Vähemalt üks inimene kaotas töö

Google tõi täna 1. aprilli puhul välja nalja, mis kiiresti ära koristati, kuid see jõudis teha juba palju kurja. Nimelt lisasid nad gmaili nupukese, millele vajutades lisati igale kirjale gif, kus on peal naljakas Minion. Kirjale saab küll vastata, aga kohale see ei jõua. Nii teatas üks naine, et kaotas selle tõttu töö, kirjutab The Guardian.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Arutu BMW-juht põletas Ülemiste parklas driftides oma sõiduki kummid läbi

Eile võis Tallinnas Ülemiste keskuse juures näha noori, kellel on kombeks neljapäeva õhtuti autodega parklasse koguneda.
Loe edasi...

Peterburis leiti oma korterist tapetuna tuntud ajakirjanik Dmitri Tsilikin

Peterburis leiti oma korterist surnuna tuntud ajakirjanik Dmitri Tsilikin. Fontanka.ru teatel suri 54-aastane Tsilikin esialgsetel andmetel noahaavadesse üle kahe päeva varem.
Loe edasi...