"Ootame jõustumist ja siis räägime edasi," ütles Kuusik, viidates võimalikule otsuse edasikaebamisele prokuröri poolt. Ta ise ei osanud pakkuda, kas see võiks juhtuda. "Mina ei võta endale õigusi arvata kõigest kõike, nagu mõned netikommentaatorid," ütles ta.

Küsimuse peale, mida arvab ta nüüd presidendist ja teistest, kes tema tagasiastumist nõudsid, soovitas mees EKRE-t valida. "Valija on jätkuvalt rumal, kui ta valib Reformierakonda. That's it," ütles Kuusik. "Nii palju rumalaid inimesi, nagu... Nojah, nüüd saite teema, millest ma tahaks tõesti rääkida," lisas ta.

Kuusik jättis kahel korral vastamata küsimusele sellest, kas ta tunneb, et talle on ülekohut tehtud. "Me oleme inimestena kõik kogu elu erinevate stressitekitajate all," ütles ta. "Ju siis oli selline asi minu elus ette kirjutatud kuidagi," mõtiskles EKRE liige.

Vaid päeva ettevõtlus- ja IT-ministri ametit pidada saanud mees avaldas tänu enda perele ning märkis vastuseks ajakirjaniku küsimusele, et ta on oma endise abikaasaga igapäevaselt suhelnud. Kuusik küsis ajakirjanike käest retooriliselt: "Kohtuotsusest saite ikka aru, et mitte tema ei süüdista mind?"