Makaronivormil on juures mälestuste maitse. Kas siis koolisööklast või kodusest lauast, kuid tuttav on see roog ilmselt enamustele. Pole ka ime, et see toit eestlaste toidulaual on tihedasti külas käinud - tegemist on toitva ning soodsa ja maitsva roaga.

Keeda potis Veski Mati Spelta Täistera Fusilli.
Kausis sega kokku omavahel munad, piim ja juust. Maitsesta.

Lisa keevatele makaronidele brokkoli. Haki suitsusink ning kui makaronid keenud, lao koostisosad küpsetusvormi: kõigepealt makaronid, siis sink, siis brokkoli. Kalla peale muna-piima-juustusegu ning lisa veel viimase kihina riivjuust ning tõsta küpsetusvorm eelsoojendatud ahju.

Küpseta 20 minutit 180-kraadisel temperatuuril. Kui vorm valmis, raputa peale pisut rohelist - näiteks sibulat.

Allikas: Sisuturundus