Pilaff on toitev ning maitsev riisiroog, mille valmistamine on jõukohane igale kokale. Kasutades pisut leidlikkust, saad muuta retsepti endale meelepärasemaks, kuid Veski Mati pakub sulle välja just ühe klassikalise pilaffiretsepti.

Keeda vees Veski Mati Punane täisterariis. Samal ajal, kui riis keeb, haki porgandist õhukesed seibid, sibul ja paprika.

Prae pannil kana. Kui kana on pruunistatud, lisa sellele hakitud juurviljad ning tomatipasta. Lase segul pisut podiseda, et porgand ning paprika muutuksid pehmemaks. Maitsesta maitse järgi ning kalla segule kanapuljong. Nüüd lase kõigel haududa, kuni porgand täiesti pehme.

Kui porgand on pehme, kalla sekka riis ning sega kõik omavahel läbi. Maitsev söök ongi valmis!

Allikas: Sisuturundus