Kaitse Kodu! autorite hulgas on nii suurte kogemustega üleelamiseksperte kui ka matkaselle, kes jagavad heal meelel oma nippe ja trikke, kuidas looduses hakkama saada, käepäraste vahenditega süüa ja juua teha ning ohutult ühest kohast teise jõuda.

Riigikaitsest, aga mitte ainult!

Samuti on ajakirja vahendusel võimalus avardada tunnustatud toidublogija abil oma silmaringi kokakunsti vallas, panna end professionaali nõuandeid järgides proovile mobiilifotograafias või õppida kogenud parameedikute juhendamisel esmaabi.

Loomulikult ei pea väljaandes pettuma needki, keda huvitab siiski ainult sõjandus ja kõik sellega seonduv. Peale vabatahtlikule riigikaitsele pühendatud lugude leiab ajakirjast artikleid olulistest militaarsetest paikadest maailmas, mitmesugusest sõjarauast – olgu nendeks siis lennukid, laevad või pelgalt unistuseks jäänud kurioosumid –, teemaga seonduvaid raamatu- ja filmiarvustusi ning palju muud põnevat, millel püssirohu lõhn juures.

Oma julge kujunduse ja süvitsi minevate, oma ala parimate ekspertide kirjutatud artiklitega on Kaitse Kodu! kogunud tuntust ja tunnustust maailma mastaabiski. Seda kinnitavad mitmed Euroopa militaarajakirju ühendava EMPA (The European Military Press Association) antud auhinnad.

Kaitse kodu!
laiapinnalisest rahvusvahelisest haardest kõneleb ühtlasi asjaolu, et ajakirja veergudel on kirjutanud ja kirjutavad edaspidigi selles vallas kogenud inimesed laiast maailmast. Ajakirja lugejateni jõuavad kaastööd nii Ukraina kaitsekraavidest kui ka Austria kasarmublokkidest. Mujaltki.

Aastatellimus alla kolme euro, telli kohe!

Sarnaselt Kaitseliidule ulatavad ajakirja juured pea sajanditagusesse aega, kui meie vabadus oli veel noor ning meie vabariik veel noorem. Tänapäeval ilmub Kaitse Kodu! kaheksa korda aastas tiraažiga 7200 eksemplari ning see on Omniva vahendusel igaühele kergesti kättesaadav. Tuleb ainult postifirma kodulehel asuvasse tellimiskeskkonda minna ja oma tellimus vormistada. Ajakiri ise on tasuta, maksab ainult postikulu, mis on alla kolme euro aastas.

Vaata lisainfot Omniva tellimiskeskkonnast ning ole kursis Kaitseliidu tegemistega Youtubes.

Jaga
Kommentaarid