"Meie jaoks on Eestis väga mugav elada, see on väga tore riik, kus asjad saavad kiiresti aetud. Näiteks ei pea muretsema mõttetute järjekordade pärast pangas või maksude deklareerimisele aega raiskama. Eesti on efektiivne riik!" kiidab Luis.

"Lisaks on päris huvitav näha, kui vaba on näiteks Tallinna kontorites suviti riietumisstiil – me paneme jalga ainult sandaalid, lühikesed püksid ja T-särgi. Seda kindlasti keegi Venezuelas ei teeks, kuigi seal on aasta läbi 30 kraadi sooja. Seal kannaksid kõik pikki pükse ja pikkade käistega särki. Talviti on mul väga veider näha, kuidas inimesed lapsevankritega õues jalutavad. Kümne külmakraadiga on see normaalne ja beebid isegi naudivad seda," kirjeldas Luis. Vaata videost!

Delfi toob vabariigi aastapäeva kuul sarjas "1 Eesti. 98 rahvust." teieni mõtisklused 98 erinevast rahvusest inimesega, kes Eestis elavad. Millised on välismaalaste mõtted, mis neile just siin Eestis meeldib, mida ehk püsiasukad ise ei oska tähelegi panna? Head mõtted ja killuke positiivset emotsiooni kuluvad igaühele kindlasti ära. Jälgi kuni vabariigi sünnipäevani kestvat sarja igapäevaselt Delfist!