Kolmapäeval oli Sildaru kutsutud suurele pressikonverentsile, kus 14-aastasel eestlannal tuli ka paarile küsimusele vastata.

"Ma arvasin, et küsitakse palju rohkem ja raskemaid küsimusi, aga õnneks need küsimused, mida mult küsiti, olid üpris kerged ja neid oli ainult kaks tükki. Selles mõttes ei olnud hullu," rääkis Sildaru.

Suurteks võistlusteks ette valmistumist on seganud kohalikud ilmaolud. "Eile sadas lund täpselt samuti nagu täna ja tegin ainult reile. Eile õhtul pärast treeningut sain mõelda - teadsin juba, mis seal rajal on ja mõtlesin selle peale, mida ma peaksin reilidel tegema. Kui vaatasime ilmateadet, siis nägime, et täna ei saja, aga hakkas ikka sadama ja hüpata ei saanud," lisas noor freestyle-suusataja.

Vaata kogu intervjuud Delfi TV-st!

Delfi TV vahendab laupäeval ja pühapäeval X-Mängudelt kokku üle kaheksa tunni eksklusiivseid otseülekandeid. Kelly Sildaru teeb avastardi Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva kell 3.15, kui võistleb Big Air hüpetes. Pargisõit, tema põhiala, toimub pühapäeva õhtul kell 19. Vaata ülekannete kava!