"Ma ei oska öelda, kas häälestus ei olnud piisavalt hea, aga juba karikamäng Viimsiga näitas, et ebastandardsed võistkonnad ei sobi meile," rääkis Kuusmaa. "Ka täna - ükski asi ei toiminud kaitses nii individuaalses kui meeskondlikus plaanis. TTÜ tegi väga südika mängu, nad tabasid raskeid viskeid, mis neid uuesti ette viis, kui me järgi hakkasime tulema. Peame siit oma õiged järeldused tegema ja kindlasti tuleb selliseid mänge Eesti liigas veel palju, kus meil on ebastandardsed võistkonnad vastas."

Rapla tundis täna puudust Indrek Kajupangast, kes karikamängus trauma sai. "Karikamängus selline paha asi juhtus. Hea, et midagi puruks ei ole, aga veel ei tea, millal ta tagasi on."

Rapla uue mehe, meistriliiga debüüdi teinud Anthony Lee kohta ei osanud Kuusmaa lõplikku hinnangut veel anda. "Füüsisega on tal veel natuke pahasti. Kui ma talle räägin, et ma ei oota talt mitte midagi ja ta võistkondlikult mängiks, siis ega sealt palli enam tagasi ei tulnud. See on see, mis ajab treeneri hulluks. Aga anname aega - liigutuste poolest on ta mängumees, kui ma teda paari kuu jooksul mängima ei pane, siis on natuke pahasti."