Kuigi esimese kolmandiku võitis kindlalt 3:0 Poola, vormistati hea meeskonnatöö ja publiku kaasaelamise saatel kena võit. Keerulise alguse järel, mil Eesti koondis jäi kolmeväravalisse kaotusseisu, avas meie väravaarve koondise kapten Roman Pass. Avavärav andis enesekindlust ning teise kolmandiku lõpuks olid tablool viiginumbrid 3:3. Kaks väravat skooris Oskar Salm, kes tunnistati selles mängus ka Eesti parimaks.

„Esimesel kolmandikul ei realiseerinud me oma võimalusi. Vaatamata sellele jäime mänguplaanile kindlaks, mis tõi lõpuks ka edu,“ võttis Eesti koondise ründaja lühidalt mängu kokku. „Tänase mängu võti oli meeskonnatöö ja usaldus üksteise vastu.“

Eesti – Poola mängu jälgis Kalevi spordihallis ametliku protokolli järgi 1013 inimest.

Teistes tänastes mängudes võitis Holland seisuga 8:3 Liechtensteini ning Soome 27:0 Belgia, kes polnud ilmselt taastunud eileõhtusest mängust Eestiga.

Homme kohtub Eesti meeskond turniiri esikohamatšis valitseva maailmameistri Soomega. Mõlemad koondised on MM-finaalturniiri pileti juba kindlustanud. Maailmatasemel saalihokit näeb Kalevi spordihallis algusega kell 15.