"Päeva lõpuks on emotsioonide laegas alati laetud säriseva energiaga, sest teiste teenimine annab tõelise jõu ka ise rohkem tahta, jõuda ja saavutada. Personaaltreeneri amet on olemuselt “leegitsev” töö – tee seda kirega või ära tee üldse," sõnab Mirko.

Hoolimata tasuta treeningkavadest, toredatest fitness-appidest ja tuhandetest videotest, kasutatakse aina rohkem personaaltreeneri teenuseid, sest inimesed on erinevad ja soovivad endale isikustatud lähenemist ning teadjat nõuandjat, kes oskaks küsimustele vastata.

"Olles ise erinevaid kaalust alla ja kaalust juurde menüüsid proovinud, peensusteni välja töötatud treeningprogramme täitnud ning erinevaid terviseteenuseid ostnud, meeldib mulle mõtteviis, et sa tasud lühikesel perioodil eratreenerile/nõustajale, kes on end aastaid sel alal harinud ja kogemusi omandanud ning annab oma parimad teadmised sulle edasi. Sinu eest on justkui keegi ajakuluka töö ära teinud," kirjeldab Mirko isikliku treeneri plusse.

Kõige olulisemaks treenimise ja vormi saamise juures peab Mirko järjepidevust. Selle lihtsa mõtte rakendamine on tõeliselt väljakutsuv. Järjepidevalt trenni tehes ja korralikult süües saad iseendale näidata, milline on su iseloom. Kas jätad asju pooleli või viid lõpuni. Seepärast öeldaksegi, et trenni tehes kasvatad kõige rohkem iseloomu ja lihased on heaks boonuseks.

"Oma töö juures armastan ma kõige rohkem koos klientidega naermist, sest ka rasket vormi saamise tööd saab lõbusalt teha. Hea tujuga tulemusteni!"