AcroYoga, mis see on?

AcroYoga on füüsiline ja vaimne harjutus - see on kombineeritud joogaelementidest, akrobaatikast ja tervendavatest kunstidest (healing arts). See praktika õpetab kuulama oma partnerit ja vastama talle oma enda keha tasakaaluga. AcroYoga arendab partnerite vahelist usaldust, füüsiliselt väljakutsuv joogastiil ühendab endas jooga vaimset tarkust, akrobaatika dünaamilist väge ja tai massaaži armastavat hoolitsust.

Kellele see on mõeldud?

AcroYoga sobib kõigile. Eelnev kogemus akrojooga alal ei ole vajalik. Kui oled tegelenud jooga, akrobaatika, tantsu või muu liikumiskunstiga, tulevad need muidugi kasuks.

AcroYoga võimalused Eestis

Tallinnas toimuvad AcroYoga juhendatud tunnid kolmapäeviti. Oodatud on kõik - nii algajad kui edasijõudnud.
Tunni alguses me teeme kõik koos keha soojendavaid harjutusi, milleks on erinevad joogaharjutused. Sissejuhatuseks teeme paarisjoogat ning seejärel alustame AcroYogaga. Tund lõppeb lõpulõdvestusega (šavasana) või juhendatud tai jooga massaažiga.
Lisaks toimuvad regulaarsed tegevused ka Lõuna-Eestis. Jälgi infot "AcroYoga Estonia" Facebooki lehelt.

Kas mul peaks olema endal selleks partner?

Ei pea. Tule koos sõbraga või üksi ning kohta siin uusi sõru! Töötame kolmestes gruppides - baas, lendaja ja spotter ehk turvaja. Vahetame rolle, et kogeda liikumist erinevatest perspektiividest.

Mis on AcroYoga tunniks vajalik kaasa võtta või teada?

Kaasa võta joogamatt. Selga mugavad riided, soovitavalt keha ümber, liibuvad (aga mitte libedad) - sellised, mis oleks ilma taskuteta ja tülikate õmblusteta. Massaaži jaoks ka pleed või tekk. Ja kuna tegemist on palju kehalist kontakti nõudva alaga, siis märksõnaks on "puhas hügieen".

Liitu AcroYoga uudiskirjaga, et olla kursis kõige värskemate AcroYoga teemaliste uudistega Eestimaa pinnal: http://goo.gl/puYDoY

AcroYoga Eesti veebileht: www.acroyoga.ee
AcroYoga Facebookis: www.fb.com/acroyogaestonia