Vara sõnul võib ju uue peatreeneri tulekuga meie koondis uue hingamise saada, kuid senine valikgrupi statistika rõõmustamiseks palju põhjust ei anna — ise oleme löönud 5 väravat, kuid endale oleme lasknud lüüa 15. Ka Kruusi hinnang on hävitav, öeldes, et sellist laata ei ole olnud naljalt ühegi teise meeskonna värava all. Teisalt teavad jalkagurud, et Küprosel on lausa neli põhimeest puudu ning Eestile võib kasuks tulla ka mängu vilistav kohtunik. Miks? See selgub juba jalkastuudiost.

Kruus ja Vara teavad, et Küprose publik on suhteliselt valiv, kelle kohtumisi nad vaatamas käivad, seega pole üldse ime, kui sinimustvalge tribüüne vallutab. Igatahes on mehed kindlad, et see kohtumine ei saa olema kummalegi osapoolele jalutuskäik pargis ning mõlemal meeskonnal tuleb käia välja enda suurimad trumbid.

Nagu ikka, teevad jalkagurud oma ennustused, millel hoiab silma peal Triobeti spordiennustusportaal. Seal saab näha ka reaalajas koefitsientide põhjal Triobeti jalgpallianalüütikute prognoose tänasele mängule, sealhulgas ennustust täpse skoori, kaartide väljaandmise, parimate väravalööjate ja veel palju muu osas.