Neljandat korda aset leidev Euroopa spordinädal toimub kõigis EL-i liikmesriikides 23.09 – 30.09.2018. Eestis saab spordinädal avapaugu päev varem, 22. septembril kell 13.00 Tallinnas Vabaduse väljakul toimuva Tervisemessi raames, kus kohal on ka nädala patroonid: Sandra Raju, Gerd Kanter, Ott Kiivikas ja Allar Levandi.

Spordinädala alguseks leiab www.spordinadal.ee kalendrist informatsiooni pea 1000 sündmuse osas, mida viivad läbi lasteaiad, koolid, spordiklubid, tööandjad, kohalikud omavalitsused ja teised organisatsioonid. Spordinädala sündmustest on oodatud osa võtma kõik eestimaalased!

Ott Kiivikas:

"Liikumine on ühiskonnas fookuses, huvi toitumise kui tervisliku eluviisi vastu on tõusutrendis. Oluline on lapsi saada rohkem liikuma ning õpetada neile juba varases eas selgeks toitumise põhitõed"

Ott Kiivikas on edukas sportlane, kes on eeskujuks paljudele harrastus- ja tippsportlastele. Ott Kiivika auhinnakapis on kümneid ja kümneid medaleid nii tiitlivõistlustelt, kui ka suurtelt rahvusvahelistelt võistlustelt. Ta on tulnud kulturismis Euroopa meistriks ja võitnud esimese koha rahvusvahelisel Mr. Olympia Amateur võistlusel. Lisaks sportimisele on Ott Kiivikas tegev veel ka treenerina, spordijuhina, ettevõtjana ja koolitajana.