Millise sarja tiitlivööga saab tegu olema, on hetkel veel vara spekuleerida. Töö selle nimel hakkab alles pihta.

"Sooviksin endale teha maailmemeistritiitli matši. Hakkan sellega tegelema ja vaatama, millised võimalused on. Pean oma koostööpartneritega suhtlema ja vaatama, mis turul toimub," rääkis Moisar pärast 10. Xplosioni, kus ta ise alistas peamatšis lisaraundi järel 19-aastase poolaka Adam Gielata.

"Arvasin pärast kolmandat raundi, et kaotasin tegelikult punktidega, kuna ta hoidis megahästi distantsi ega lasknud mind üldse ligi. Aga suutsin end lisaraundis kokku võtta. Arvan, et võidu tõi mu parem kätetehnika - sain paar tabavat lööki kehasse, mis tõmbasid tal võhma alla."

Matši eel leidis saalis aset koomiline vahejuhtum, kui üks pealtvaatajatest Moisarile karjus: "Kaks korda pikemad käed!" Viide sellele, et poolakas oli Moisarist tõepoolest peajagu pikem. Moisar, kes muidu on ringi saabudes täielikult endasse tõmbunud, võttis üllatuslikult vaevaks fännile vastata: "Tugevad jalad!" Saali läbis naerupahvakas.

Moisari trump täna paraku loodetud tulemust ei toonud. "Proovisin jalgadega teha palju tööd ja tema jalgu pehmemaks lüüa, et ta ei liiguks niivõrd hästi, aga poolakas neelas need löögid alla ja liikus ikka samamoodi edasi," rääkis Moisar.