"See on matš, mille pean suutma võia. Aga selleks pean endast andma sada prontsenti. Mirkko on kõva võitleja. Igal juhul tuleb kõva lahing. Publikul on, mida vaadata," lubas Arro, kes alustanud profikarjääri viie järjestikuse võiduga.

Karjääris üle saja kikkpoksimatši pidanud Moisari poksikontol on viis võitu ja viis kaotust. "Tal on võitlusringis palju kogemusi. Mina olen aga parem poksija, tema võib-olla füüsiliselt tugevam. Kes suudab oma trumbid paremini ära kasutada, see võidab," lisas Arro.

Pakkumise ringis vastamisi minna tegi kahele Eesti kindamehele Warrior Fight peakorraldaja Tõnis Grinkin. Arro ütles, et andis jah-sõna umbes kümne sekundiga. "Kui selline pakkumine tuli, oli väga keeruline ei öelda. Teadsin, et see matš tuleb kunagi, aga absoluutselt ei plaaninud seda praegu. Aga keelduda oleks olnud patt," sõnas Arro.

Arro usub, et eelkõige vajab ta kohtumist Moisariga motivatsiooni taastamiseks, mis vahepeal kaduma on kippunud. Viimase matši pidas Arro jaanuaris Kalevi spordihallis, kuid sai vigastust teeselnud ukrainlaselt loobumisvõidu. "Minu viimased matšid on olnud kehvakesed. Ma polnud mitte endas pettunud, vaid pigem poksiasjas üldse. Mirkko on see, kes suudab mind motiveerida. Kui saan siit hea laengu, on hea edasi minna," lausus ta.

Vaata pikemat intervjuud Kaupo Arroga videost!