Hotelliärimees Karu rääkis, et temal juhtub kõige enam sekeldusi hotellitubadega. “Mind pannakse sageli valesse tuppa. Las Vegase näitusele eelnevalt palusin eraldi üle kontrollida, et kõik toad Palazzo hotellis oleksid korrektselt broneeritud. Hotelli jõudes selgus, et olingi saanud kena suure sviidi, mida olin soovinud, ja olin väga õnnelik. Nädalase reisi viimasel õhtul pärast õhtusööki oli meil tarvis Olympicu operatsioonide juhi Priiduga nõu pidada, tema tuppa minnes selgus aga naljakas tõsiasi, et Priidu tuba oli minu omast 3-4 korda suurem ja ilmselt oli hotell ikkagi toad segamini ajanud ja minu sviidi kolleegile andnud. Minu jaoks on Estravel hea reisikorraldamise sünonüüm. Seda just sellepärast, et kalleid reise korraldada pole raske, küll aga on professionaalse reisikorraldaja tunnuseks, et ta oskab ka reiside jooksul tekkivaid probleeme lahendada. Ja seda Estravel oskab,” sõnas Karu.

Armin Karu klipp on teine klipp videosarjast, kus kogenud reisijad räägivad oma kogemustest ja eredematest reisihetkedest.
Jaanuari klipis rääkis oma reisimisest Kadri Voorand ja tsitaadid avaldas Delfi Ärileht koos Estraveli juubeliuudisega — SIIN!