"Eesti tantsuspordi ajaloos on selline tulemus saavutatud vaid üks kord varem ja seda 10 aastat tagasi," sõnas Gerli Padar Publikule.

Juunior 2 ehk 14-15 aastaste vanusegrupi MM-il osales kokku 67 paari 36st riigist. MM-ile kvalifitseeruvad riigi kaks parimat paari. Teine Eestit esindav paar Leho Holm ja Marleen Lutter saavutasid tugevas konkurentsis 22.koha.

MM-i võitis Venemaa paar German Pugachev ja Ariadna Tischova. Tartu tantsukooli Prestige paaril Robertil ja Amandal on lisaks Eesti meistritiitlile ette näidata nii läänemeremaade-, baltimaade- kui ka põhjamaade meistritiitlid. Lisaks eelpool mainitule on noortel arvukalt MK etapi võite, mida on kogutud võisteldes üle kogu Euroopa.

Peatreeneri Martin Parmase sõnul ei jääda loorberitele puhkama, vaid võistluskalendrisse vaadates on selle aasta numbri sees veel arvukalt MK etappe ja tiitlivõistlusi. "Meie edukatele tantsijatele saab kaasa elada juba eeloleval nädalavahetusel, mil võistlustantsijad osalevad MK etapil Poolas," sõnas Parmas.

Amanda Rebeca Padari kleidid disainib ja valmistab tema lauljast ema Gerli Padar, samuti teeb Gerli tütre võistlusmeigi ja soengu.

Poola võistluste raames toimuvad ka Euroopa meistrivõistlused noorte vanusegrupis, kus samuti on võistlustules Eesti paar.