Ainukese poisina lohutusvoorust finaali pääsenud Rauno Gutman sõnas Publikule, et õnnetunne oli veidi suurem, kui ta pääses stuudiovooru. "Esimene eestikeelne lugu," ei teinud noormees saladust sellest, et Taukari lugu teda tõenäoliselt finaali aitas.

Hele-Mai Mängel sõnas, et edasipääs tuli suure šokina, kuna lohutusvoorus oli palju andekaid lauljaid. "Enesekriitika on ära kadunud, sa ei saagi enam aru, kas sa teed head asja või mitte. Mul olid mõtted pead sassis, et ma ei saa edasi. Aga see oli väga imeline, kui kohtunikud mind edasi saatsid," tõdes ta.

Anette Maria Rennit laulis lohutusvoorus Ruja lugu "Must lind" ja pälvis oma tumeda loomusega kohe Mihkel Raua lemmiku tiitli. "Tunne on täiesti uskumatu, ma kuskil põhjas arvasin, et äkki ma saan. Meil on nii suurepärane seltskond siin lohutusvoorus. Ma sain sellise šoki, kui see nimi oli, siis oli uskumatu õnnetunne," rääkis Rennit ja sõnas, et ta oleks väga huvitatud muusikalisest koostööst Mihkliga.

"Ja, mulle nii meeldivad ta kirjutatud laulud. Vaatasingi selleks vooruks eestikeelset lugu, kui mul tuleb võimalus, siis sooviks laulda eriti Lenna lugu "Mina jään""

Neljas finalist Merilin Mälk on õnnelik, et sai ennast teisest küljest näidata. Kõige rohkem kahju on tal toakaaslane Ketter Oravast. "Ma seni ei saa aru, kuidas ta neid kaunistusi ja keerutusi oma häälega teeb."

Vaata lähemalt videost!