Seda reket täna muusikasaates "Weekender" selgitabki ning räägib ka laiemalt kontseptsioonist oma uue albumi taga ja sellest, miks talle meeldib esineda Sonda kõrtsis.

Lisaks tehakse juttu maailma kümne populaarseima DJ hulka kuuluva Oliver Heldensiga, kes räägib, miks ta ema suhtleb teiste DJ-de vanematega; kuidas isa temaga tuuridel kaasas käib ja kuidas tema karjäär tänu Tiëstole alguse sai. "Vahel käib ema mu sõudel ja tantsib kogu aja," jutustab äsja Club Factorys esinenud 22-aastane hollandlane.

Kui Tiësto on aidanud tuule tiibadesse puhuda paljudele noortele Hollandi DJ-dele, siis Rootsis on oma noori kolleege aidanud Axwell ja Sebastian Ingrosso. Rootsi noorema põlvkonna üks populaarseim DJ ja produtsent Otto Knows teeks nende abita võib-olla siiani magamistoas muusikat.

"Sebastian võttis mind oma tiiva alla ja lubas mul kasutada enda stuudiot, aitas mind isegi rahaga, et saaksin üüri maksta ja süüa osta," ütles Otto Knows Weekenderi kaamera ees. Samuti räägib mees om sõprusest Rootsi elektroonilise tantsumuusika suurima staari Aviciiga.

"Weekender" on TV3 eetris täna kl 23.35. Vaata õhtul eetrisse jõudva saate treilerit!