"Rahvabändid on Eesti juhtivamad bändid üldse," leidis Sünne, et kõrtsuansamblite tulevik on helge. "Selle pärast, et neid ansambleid on üle 1500. Ehk siis ansambleid, mis on veel avastamata, on meeletult palju, et meil on veel väga pikk minek."

Küsimusele, ega hittlauljal pole praegusest muusikastiilist kõrini, vastas naine, et igaüks jäägu siiski oma liistude juurde ja tema on küll väga rahul. "Artistina on vaja teha asja, mida sinult publik ootab. Me võime siin tahta teha väga peent kunsti ja neid inimesi on ka, kellel on kindlasti oma publik olemas, aga mina olen pigem rahvainimene. Mulle tohutult meeldib, kui saalis on inimestel näpud püsti ja tõsine pidu on, see annab mulle niivõrd palju. Ma arvan, et ma teen üpriski õiget asja."

Kuna just lõppes Eesti Laulu karussell ning Sünne avaldas ka arvamust, et kindlasti peaks võitma Elina Nechayeva, tekkis küsimus, kas tema ansambel plaanib tuleval aastal võistlusest osa võtta. "Ma absoluutselt ei välista seda," alustas Sünne, et see on variant. "Me ka tegelikult sellel aastal mõtlesime ka, et võtame osa, aga puhtalt ajapuuduse tõttu jäi see lugu kirjutamata. Loomulikult, kui vähegi aega on, siis kirjutame ikka," andis naine lootust, et ehk saab tuleval aastal juba tema Eurovisionile läkitada.
Sünne on juba varem Eesti Laulul osalenud, paraku ei osutunud nad eelmisel aastal valituks. "Me olime suhteliselt joone all. Mart Normet on väga kena noormees, kes siis seisis meie eest. Meie loos olevat olnud jõud sees. Kahju, et seda ei näinud teised. Ma olen alati olnud seisukohal, et iga asi omal ajal. Seega kui me edasi ei saanud, siis järelikult ei pidanud sel korral lihtsalt saama," jäi Sünne positiivseks ning ei heida peast mõtet edaspidigi proovida.

Tegelikult ei peakski naine kuskil võistlustel osalema, kuna ansamblil on fänne murdu, igaks juhuks tarvitses aga uurida, mis on duo edasised plaanid. "Patuse Poole tulevik ei erine eriti palju minevikust ehk siis meie graafik on endiselt täis. Esinemised toimuvad absoluutselt igal reedel ja laupäeval, mõnikord ka osa dubleeritud, mõnikord ka nädala sees. Näiteks nüüdki ma alles hommikul lahkusin esinemiselt. Meie paneme ikka täie rauaga edasi kogu aeg, ei mingit puhkust – see on nõrkadele!" naerab naine, kes tundub olevat raudse tervisega, kuna selline tempo teda ei murra. "Siiamaani pole eriti hullu, mõni päev valutab pea natuke rohkem, kui vaja, aga mitte midagi hullumeelset ei ole, et peaks ameti maha panema."

Tänase naiste pidupäeva puhul palusime tal edastada ka tervitus: "Eesti naised on ühed ülikõvad naised! Hoidke oma mehi, sest nemad on kahjuks meie nõrgemad pooled. Ma tean, et väga paljud mehed vaidlevad mulle nüüd vastu, aga kui ei oleks naisi, ei saaks ka mehed hakkama ja ka vastupidi. Ilusat naistepäeva."